Top 10 nas - Beste nas van 2024

Laatst bijgewerkt:

Met een brede glimlach op je gezicht hoef je je niet meer af te vragen welke nas je moet kiezen. Onze experts hebben de moeite genomen om de top 10 beste nas uit te zoeken. We hebben veel verschillende nas bekeken om het klusje voor je te klaren. Of je nu op zoek bent naar een nas voor thuisgebruik, professioneel gebruik of voor zakelijk gebruik, dit artikel bevat de beste opties. In deze vergelijking hebben we een aantal eigenschappen onder de loep genomen. Van ontwerp tot aan bruikbaarheid en van prijs tot aan gewicht. Ook hebben we ons best gedaan om nas uit verschillende klassen te vergelijken. Zo heb je een ruime keus in goedkope nas en dure nas die de prijs-kwaliteitverhouding waarmaken. Wil je weten welke nas de beste optie is voor 2023? Lees dan nog verder en je krijgt een duidelijk en volledig overzicht van de top 10 nas.

Je ben op de juiste plek terecht gekomen om de beste nas te vinden! Onze deskundigen hebben de top 10 van de beste nas opgesteld. In deze nas vergelijking hebben we enkele belangrijke eigenschappen van de nas getest. Enkele voorbeelden zijn: het ontwerp, de bruikbaarheid, de prijs en het gewicht. In onze test namen we nas uit verschillende prijsklassen, rekening houdend met ieders budget. Er is dus gekeken naar zowel dure als goedkope nas. Lees verder om de top 10 best nas van 2024 te zien.

Top 10 nas vergelijking

Door nas met elkaar te vergelijkenkonden onze deskundigen de top 10 van de beste nas opstellen. Deze top 10 is ontworpen om jou te helpen een keuze te maken uit het grote aanbod van nas. Als je een best geteste nas in onze top 10 vindt ben je er zeker van dat je deze nas bij een veilige partner koopt. Wij werken alleen samen met webshops met een goede naam en met wie wij al langer samenwerken. Zo ben je altijd zeker van een veilige aankoop. Als je overtuigd bent van een van de nas uit onze top 10 nas kun je deze direct bij onze partner bestellen door op de link onder de productomschrijving te klikken. Zo kun je veilig en vertrouwd jouw nieuwe nas kopen.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS heeft u toegang tot een veilige en flexibele opslagoplossing. Dit apparaat heeft een krachtige 6-core ARM-processor en 512 GB SSD-opslag, waardoor u uw gegevens lokaal kunt opslaan en overal toegang toe heeft. Met de Amber-app heeft u eenvoudig toegang tot al uw bestanden, waar u ook bent. De Amber X is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, zoals een 5-laagse encryptie, waardoor al uw gegevens op een veilige manier zijn opgeslagen. Daarnaast is de Amber X voorzien van een geavanceerde firewall, waardoor uw gegevens worden beschermd tegen virussen en malware. U heeft ook de mogelijkheid om toegang tot uw gegevens te beperken met behulp van de Amber X-gebruikersmachtiging. Hiermee kunt u bepalen wie er toegang tot uw bestanden heeft. Naast al deze functies heeft de Amber X ook een krachtige processor en een ruime opslagcapaciteit. U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig en gemakkelijk overal toegankelijk zijn.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

AmberPRO is een innovatieve manier om al uw data en media veilig thuis op te slaan. Met de Amber One AmberPRO 2TB kunt u een persoonlijke cloud creëren met onbeperkte gebruikers, waardoor u vanaf elke locatie toegang heeft tot uw data. Met deze server kun je niet alleen je data opslaan, je kunt ook je media streamen naar je TV en automatisch back-ups maken van je Android of Iphone camera's. Met de AmberPRO 2TB krijg je een geavanceerde NAS wifi router met een AC2600-verbinding, 2GB RAM en Docker-ondersteuning. Je kunt hiermee een eenvoudig te beheren thuisnetwerk creëren met een hoge snelheid en betrouwbare prestaties. De AmberPRO biedt ook ondersteuning voor toepassingen zoals Plex, MyCloud, MyMedia en meer. Met deze server kunnen gebruikers hun eigen persoonlijke cloud opzetten en hiermee hun data en media veilig opslaan en streamen.

3. Synology DS120j NAS.

Met de Synology DS120j NAS kunt u de gegevens die u belangrijk vindt op een gemakkelijke, veilige en betrouwbare manier opslaan. U kunt de gegevens delen met uw familie, vrienden en collega's via een reeks netwerkprotocollen, waaronder SMB / AFP / NFS / FTP / WebDAV. Met behulp van het Synology Drive-pakket kunt u uw gegevens ook synchroniseren met andere apparaten. De DS120j is ook uitgerust met een gebruiksvriendelijke web-interface, waarmee u de NAS kunt beheren. U kunt de status van de NAS controleren, back-ups maken, beveiligingsinstellingen aanpassen en meer. Bovendien kunt u met behulp van de MyDS-app de DS120j NAS beheren vanaf uw mobiele apparaten, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens. De DS120j NAS is ook voorzien van een energiezuinige processor, waardoor de NAS stil en zuinig is. De DS120j is ook uitgerust met een gebruiksvriendelijke on-screen assistent, waarmee u stapsgewijs door het installatieproces kunt lopen. Bovendien is de DS120j compatibel met Synology's Surveillance Station, waarmee u een netwerk van IP-camera's kunt beheren voor monitoring.

Top 3 beste nas

Je hebt de top 3 kunnen bekijken van de best geteste nas van 2024. We hebben nas vergeleken met elkaar waaruit deze eerste 3 nas zijn gekomen. Mocht je nou al een nas hebben gezien waarvan je denkt, ja dit is de juiste nas voor mij, klik dan op de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel van bol.com. Hier kun je dan jouw gekozen nas kopen.

Natuurlijk kun je ook eerst de hele top 10 van de best geteste nas bekijken en zeker als je nog niet overtuigd bent van jouw keuze na het lezen van de top 3. Hieronder lees je de volgende 7 nas uit onze top 10 nas van 2024.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.
Netwerkopslag Synology DS220.
Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS
Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.
Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.
Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.
Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

 

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is een ideaal apparaat voor het opslaan van al je persoonlijke bestanden. Je kunt al je foto's, video's, documenten en andere digitale bestanden in één plek opslaan, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je bestanden. Het apparaat stelt je in staat om je bestanden te organiseren, bij te werken, te beheren en overal ter wereld toegankelijk te maken. Met de My Cloud-app heb je overal toegang tot al je bestanden. De Western Digital My Cloud Home NAS biedt je een hoge mate van veiligheid en privacy. Het is uitgerust met twee laags beveiliging met versleuteling, waardoor alleen jij toegang hebt tot je bestanden. Ook biedt het je een beveiligde back-upoptie voor al je bestanden. Daarnaast kun je ook verschillende gebruikersaccounts aanmaken, waardoor je de bestanden kunt delen met vrienden en familie. Met de My Cloud Home NAS heb je ook de mogelijkheid om automatisch back-ups van je computer te maken. Het apparaat is dus zeer betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

Overweeg deze producten:

5. Netwerkopslag Synology DS220.

Synology DS220 is een netwerkopslag die u de mogelijkheid biedt om uw data op een veilige manier op te slaan. Het is ontworpen om uw persoonlijke cloud te creëren, waardoor u overal toegang krijgt tot uw documenten, foto's, muziek en video's. Bovendien is deze netwerkopslag uitgerust met een hoogwaardige Intel Celeron J4125-processor, die uw dataverkeer kan verwerken met een snelheid van 2,0 GHz. Deze netwerkopslag is ook uitgerust met 2 GB RAM-geheugen, waardoor uw dataverwerking efficiënter en sneller verloopt. Bovendien is er een uitbreidbaar geheugen van maximaal 8 GB, waardoor u meer ruimte krijgt voor opslag. Synology DS220 is ook uitgerust met twee USB 3.0-poorten, waardoor u verschillende apparaten met uw netwerkopslag kunt verbinden. U kunt ook verschillende bestandstypen synchroniseren, zoals foto's, video's, muziek en documenten. Daarnaast is er een app beschikbaar voor mobiele apparaten, waardoor u uw data gemakkelijk kunt beheren.

6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

Met de Synology DiskStation DS923+ NAS-server kunt u uw gegevens op één plek samenbrengen. De server is uitgerust met een AMD Ryzen R160 4 GB DDR4-processor en 4 bays, waardoor een opslagcapaciteit van meer dan 50 TB mogelijk is. Met de optie om uit te breiden met de DX517 kunt u een totaalopslagcapaciteit hebben van meer dan 120 TB. Verder is de DS923+ ontworpen om de overdrachtstijd te verkorten. U kunt uw netwerk sneller maken door middel van 10GbE-netwerken en NVMe-schijven toe te voegen, waardoor de prestaties verbeteren. U profiteert van een snellere gegevensoverdracht en hoge prestaties, waardoor uw werklasten worden versneld.

8. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

Synology DiskStation DS223 is een betrouwbare opslageenheid voor uw belangrijke bestanden. Het ondersteunt HDD en SSD-opslagdrives en heeft een snelle SATA III-interface. Bovendien heeft het een 2.5/3.5 inch schijfgrootte, waardoor het veel verschillende soorten opslag kan aanbieden. Het is uitgerust met een krachtige Realtek-processor, de RTD1619B, en 2 GB DDR4-geheugen, waardoor het een naadloze en efficiënte ervaring biedt. Met Synology DiskStation DS223 heeft u toegang tot alle geavanceerde netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Het is ook uitgerust met een desktopbehuizing en actieve koeling met 1 ventilator voor betere prestaties. Daarnaast biedt het verschillende beveiligingsfuncties zoals encryptie, geavanceerde toegangsrechten, malware-controle en meer.

9. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

DS220j is een NAS-oplossing van Synology met een stroomverbruik van slechts 8,79 W in ruststand en is voorzien van een dual-core processor en 512 MB RAM. Het ondersteunt twee SATA harde schijven met verschillende groottes (2.5" en 3.5"). Het is eenvoudig te installeren en te beheren dankzij het intuïtieve DSM OS. Met de DS220j kunt u rekenen op een snelle, betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het opslaan en delen van gegevens. Daarnaast biedt het een uitgebreide set aan beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling, verificatie, toegangsbeheer en firewalls. U kunt ook gebruikmaken van de vele gratis apps om de functies van uw NAS te verbeteren. Met de app Moments kunt u bijvoorbeeld uw foto's en video's organiseren en beheren. Ook kan de DS Video app worden gebruikt om uw multimedia collectie te bekijken en te streamen.

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

My Cloud EX2 Ultra is een netwerkopslagsysteem waarmee je eenvoudig je bestanden kunt delen en synchroniseren. Met behulp van WD Red-schijven is de EX2 Ultra ontworpen voor betrouwbare prestaties in 24x7-omgevingen. De EX2 Ultra biedt twee bay-opslag met een maximale capaciteit van 8TB. Het is ideaal voor creatieve professionals, kleine bedrijven, thuisgebruikers en consumenten die veel gegevens willen opslaan en delen. Het is eenvoudig om de EX2 Ultra te installeren, beheren en beveiligen. Er is een uitgebreide set opties voor het delen van bestanden en de toegang tot deze bestanden. Met de My Cloud EX2 Ultra kun je ook overal toegang krijgen tot je bestanden met behulp van de My Cloud mobile-app of de webportal. Je krijgt ook toegang tot WD SmartWare Pro back-upsoftware met de EX2 Ultra, waarmee je je bestanden en mappen automatisch kunt back-uppen.

Ons slotwoord over de top 10 beste nas

Heb je de juiste nas voor jezelf gevonden of ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Als je vragen hebt over onze test van deze nas stel ze dan gerust. Het kan ook voorkomen dat er geen goede nas voor jou tussen zit. Natuurlijk hopen we dat iedereen blij zal zijn met zijn nieuwe nas maar we weten ook dat meningen verschillen en dat iedereen een iets andere waarde hecht aan bepaalde aspecten. Daarom raden we iedereen altijd aan om zelf ook nog de nas te vergelijken voor zichzelf. Jij kunt tenslotte alleen beslissen wat de beste nas voor jou is.

Conclusie nas vergelijking

Om iedereen te helpen bij het maken van de beste keuze hebben we deze top 10 producten voor je op een rijtje gezet. We hopen dat je hiermee de beste nas voor jou kunt vinden. Als je er nou toch niet uit komt en je nog meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacten. Wij helpt je graag verder. Daarnaast raden we je aan om goed naar je eigen situatie en wensen te kijken voor het maken van een keuze. Ieder product heeft immers zijn unieke eigenschappen en voor iedereen komt er weer een ander product als meest geschikt uit de bus. Ga goed na wat het beste bij jou past en wat je precies van een nas verwacht. Als je alles op een rijtje hebt, dan is de kans groot dat jij de perfecte nas voor jou zal kiezen.

Veelgestelde vragen over de top 10 nas

Wij verkopen zelf geen nas maar wij verwijzen je wel door naar de betrouwbare webwinkel waar je de nas kunt kopen. Als je op de button ‘Bekijk de prijs bij bol.com’ klikt, word je doorverwezen naar de webshop van bol.com waar je jouw gekozen nas kopen kunt.

Onze reviews over de nas zijn betrouwbaar. We gaan een checklist af per nas en beoordelen onze top 10 aan de hand van de uitslag hiervan. Hoe beter een nas scoort op de checklist, hoe hoger deze in de top 10 van de beste nas eindigt].

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als er via deze links een nas wordt gekocht ontvangen wij een kleine commissie hierover.

Marion
Marion

Hallo, ik ben Marion en ik ben een enthousiaste thuiswerker. Met een passie voor comfort en productiviteit schrijf ik reviews over producten die alles te maken hebben met het creëren van de ideale werkplek voor thuiswerkers. Als ervaren freelancer begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een comfortabele en efficiënte omgeving te hebben voor een succesvolle werkdag.

Gepubliceerd op:

  1. nas

Inhoudsopgave