Top 10 beste weekplanners van 2023

Laatst bijgewerkt: 1 jun. 2023

Je hoeft nu niet meer verder te zoeken voor een weekplanner! Onze experts hebben de top 10 beste weekplanners samengesteld. In deze vergelijking van weekplanners hebben we enkele belangrijke eigenschappen van de weekplanners getest. Enkele voorbeelden zijn: het ontwerp, de bruikbaarheid, de prijs en het gewicht. In onze vergelijking namen we weekplanners uit verschillende prijsklassen, rekening houdend met elk budget. Er is dus gekeken naar zowel dure als goedkope weekplanners. Lees verder om de top 10 best weekplanners van 2023 te zien.

Top 10 weekplanners vergelijking

Door weekplanners te vergelijken met elkaar konden onze experts de top 10 van de beste weekplanners samenstellen. Deze top 10 is ontworpen om jou te helpen kiezen uit het brede aanbod weekplanners. Als je een geschikte weekplanner in onze lijst vindt ben je er zeker van dat je dit product bij een betrouwbare partner koopt. Wij werken alleen samen met webwinkels met een goede reputatie en met wie wij al langer samenwerken. Zo ben je altijd zeker van een veilige aankoop. Als je overtuigd bent van een van de toppers uit onze top 10 weekplanners kun je deze direct bij onze partner bestellen door op de link onder het product te klikken. Zo kun je veilig en vertrouwd jouw nieuwe weekplanner bestellen.

1. Purpuz Planner PRO weekplanner

Heb je moeite om vooruit te komen in het leven? Heb je meer structuur en duidelijkheid nodig tijdens je werkweek, maar heb je niet genoeg uren in een dag? Organiseer je voor succes met de Purpuz Planner PRO, de ultieme weekplanner-agenda die je helpt je doelen te bereiken - terwijl je tijd bespaart De Purpuz Planner PRO helpt je grote projecten op te delen in behapbare taken, ze te prioriteren over de week, en weet precies hoeveel tijd je elke dag nodig hebt om vooruitgang te boeken. Volledig ongedateerd en oningevuld kan de planner voor elke gewenste tijdsduur worden gebruikt: een week, een maand of zelfs een heel jaar! Het gebruik van deze prachtige plakmap met blanco pagina's geeft je veel ruimte om herinneringen op te schrijven, notities te maken en haalbare weekplannen te ontwerpen. Dankzij de speciale formule-indeling houd je gemakkelijk al je afspraken en taken bij als ze vervallen Blijf georganiseerd als een professional met ons revolutionaire product! Je kunt het zelfs aanpassen door foto's bij te voegen of handgetekende illustraties toe te voegen - om jezelf te motiveren of plezier te hebben in het plannen van je toekomstige projecten. Stel jezelf in staat om je doelen te bereiken zonder je zorgen te hoeven maken dat je iets belangrijks "vergeet".

2. Planbord kind weekplanner

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je kind klaar te stomen voor het schooljaar? Zoek niet verder dan de Planboard Kinderweekplanner! Met 288 unieke pictogrammen is deze planner een geweldige manier om je kinderen georganiseerd en enthousiast te maken voor hun nieuwe schooljaar Deze planner helpt dingen leuk te houden en de verbeelding aan te wakkeren door aan elke dag van de week een ander karakter emoticon toe te wijzen. Dit zorgt ervoor dat je kinderen nooit een afspraak of verantwoordelijkheid zullen vergeten. Elke dag van de week voelt speciaal omdat kinderen visuele aanwijzingen krijgen van wat er van hen verwacht wordt. Deze planner dient ook als een geweldig leermiddel - ouders kunnen gemakkelijk uitleggen hoe je hem moet gebruiken door op het bijbehorende cartoonpictogram van elke dag te wijzen en kinderen te laten zien hoe het voltooien van taken tot succesvolle resultaten leidt Met dit innovatieve kleurgecodeerde systeem zullen kinderen zich zelfverzekerd en gemotiveerd voelen om nieuwe taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen.

3. Maan Amsterdam weekplanner

Neem de controle over je leven met de Maan Amsterdam Weekplanner! Deze allesomvattende planningstool helpt je niet alleen je agenda bij te houden, maar ook al je taken en to-dos. Het bevat een verscheidenheid aan functies om organiseren efficiënt, stijlvol en leuk te maken - van een werkplanner op A4-formaat tot een opvallend stickervel. Bovendien biedt het ongedateerde formaat je flexibiliteit, zodat je kunt beginnen met organiseren wanneer jou dat het beste uitkomt De Maan Amsterdam Weekplanner is perfect voor wie zijn productiviteit wil maximaliseren. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de werkactiviteiten en To Do lijst van elke week, plus veel ruimte voor notities en ideeën. Het bijbehorende stickervel brengt alles samen met een vleugje kleur - perfect om je plannen op een gedetailleerde maar opvallende manier te visualiseren Voor wie zijn tijd in de hand wil houden, is er geen betere keuze dan de Maan Amsterdam Weekplanner.

Top 3 beste weekplanners

Je hebt de top 3 gezien van de best geteste weekplanners. We hebben weekplanners vergeleken met elkaar waaruit deze eerste 3 weekplanner zijn gekomen. Mocht je nou al een weekplanner hebben gezien waarvan je denkt, ja dit is de juiste weekplanner voor mij, klik dan op de button ‘Bekijk prijs bij Bol.com] om doorverwezen te worden naar de webwinkel van bol.com. Hier kun je meteen jouw nieuwe weekplanner kopen.

Natuurlijk kun je ook eerst de hele top 10 van de best geteste weekplanners bekijken, en zeker als je nog niet overtuigd bent van jouw keuze na onze top 3. Hieronder vind je de rest van onze top 10 weekplanners van 2023.

Planbooks To Do Planner dagplanner
[zb_mp_product5titel]
[zb_mp_producttitel6]
[zb_mp_producttitel7]
[zb_mp_producttitel8]
[zb_mp_producttitel9]
[zb_mp_producttitel_10]

Lees snel verder.

Ben je op zoek naar een manier om je dagen productiever te maken en stress te verminderen? De Planbooks To Do Planner Dagplanner is precies wat je nodig hebt! Met deze A5 dagplanner kun je elke dag met intentie beginnen en eindigen met een gevoel van voldoening. Begin elke dag op de juiste voet door een dagelijks doel te stellen dat de essentie van je motivatie vastlegt. Met deze To Do List Notebook heb je voldoende ruimte om het belangrijkste doel op te schrijven dat je vooruitgang gedurende de dag zal sturen Je kunt je taken ook ordenen in hanteerbare brokken op basis van prioriteit. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er gedaan moet worden en kun je elk item stap voor stap aanpakken.

Overweeg deze producten:

5. Hobbit familieplanner

Toon: Opwindend en jeugdig Wie zei dat gezinsplanning saai moest zijn? De Hobbit Familieplanner Spiraal D5-2023 is er om het spel op te schudden! Deze no-nonsense planner is perfect voor het moderne, technisch ingestelde gezin. Met een koperen spiraal en dito hanger die een vleugje klassieke sass toevoegen, is deze praktisch chique kalender klaar om je leven in 2022-2023 gemakkelijker te maken. Door de lay-out van deze weekplanner kun je alle belangrijke data, gebeurtenissen en activiteiten op één pagina bijhouden - je kunt zelfs de namen bovenaan invullen! Met zijn formaat van h:21cm x b:29,7cm en zijn stijl van stijlvol eenvoudig mint met grijze tekst is deze planner klaar om naadloos in elke levensstijl te passen.

6. Purpuz familieplanner 2022

Ben je een drukke ouder op zoek naar manieren om het dagelijks leven te vereenvoudigen? Zoek niet verder dan de Purpuz Family Planner 2022 Week Planner A4+ To Do Planner! Deze planner biedt de perfecte manier om je gezin georganiseerd te houden, zowel doordeweeks als in het weekend. Met zijn perfecte formaat van A4+ past deze zonnig gele planner precies in het decor van je huis of kantoor. Met wekelijkse activiteiten en schema's, verdeeld in blokken van vier uur, kan elk gezinslid gemakkelijk zijn hele dag plannen - van schoolritten tot naschoolse activiteiten. De Purpuz Family Planner wordt ook geleverd met een "To Do" lijst die gebruikt kan worden om de taken van elke dag te plannen. Iedereen kan bijhouden wat er gedaan moet worden en wanneer dat moet gebeuren, zodat hun individuele doelen worden bereikt. En het beste van alles is dat er een sectie is voor dagelijkse motiverende citaten die je familie het hele jaar door geïnspireerd zullen houden! Deze unieke planner is perfect voor wie een gemakkelijke en leuke manier wil om georganiseerd te blijven. Met zijn heldere kleuren, duurzaamheid en ruime schrijfvlakken zal hij het beheer van je gezinsplanning minder stressvol maken en meer tijd voor samenzijn helpen creëren.

7. Maan Amsterdam familie weekplanner

Organiseer je gezin met de Maan Amsterdam Family Weekly Planner! Deze planner op A4-formaat is niet gedateerd, zodat je hem jaar na jaar kunt gebruiken. Er is genoeg ruimte om elke activiteit in je week te plannen - van maaltijden tot ophaaltijden op school, speelafspraken tot sporttraining. Je kunt elke maand aanpassen met behulp van het bijgeleverde stickervel - perfect om belangrijke verjaardagen in te vullen of gewoon wat extra kleur toe te voegen! Het bijhouden van je familieverplichtingen hoeft geen karwei te zijn als je gewapend bent met de Maan Amsterdam Familie Weekplanner.

8. Brute Strength magnetisch weekplanner

Ben jij zo iemand die een beetje hulp nodig heeft bij het bijhouden van een georganiseerde planning? De Brute Strength Magnetic Week Planner Whiteboard is de perfecte oplossing! Onze 8 A3 Planboard Familieplanner heeft een magnetische achterkant die stevig op een koelkast of een ander metalen voorwerp plakt - geen lijm, bevestigingsmiddelen of plakband nodig. Dit unieke planningshulpmiddel is ideaal voor zowel thuis als op kantoor, dankzij het duurzame materiaal en het uitwisbare oppervlak Als onderdeel van het pakket ontvang je ook een extra gum, zodat je je magneten vrij kunt houden van lelijke markeringen. En met afmetingen van 42 bij 30 cm heeft dit planbord voldoende ruimte voor al je planningsbehoeften! Maak je geen zorgen meer over het jongleren van je dagelijkse verantwoordelijkheden en neem de controle over met het Brute Strength Magnetic Week Planner Whiteboard.

9. Nobo magnetische combibord

Breng functie en stijl naar je werkplek met het Nobo Magnetisch Combinatiebord met Maandplanner Kurk Prikbord 58,5 x 43,0 cm! Dit aantrekkelijke combinatiebord combineert een elegant zilveren frame met een zwart dry-erase kalenderoppervlak en een kurken prikbord voor een opvallende look die perfect is voor elke inrichting Dit bord bevat twee magneten, foamtape en een zwarte magnetische herschrijfbare marker met gum, zodat je je indeling kunt bijhouden of uitwissen als dat nodig is.

10. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Introductie van de Memobo - een magnetisch whiteboard/weekplanner van 40 x 28 x 1 cm dat gemakkelijk zowel staand als liggend kan worden gemonteerd! Je zult dol zijn op het strakke frame van staal en kunststof in combinatie met een mooie mdf-rand. Dit geweldige apparaat wordt geleverd met 8 magneten - waarvan 4 naamstickers, zodat iedereen in huis zijn eigen ruimte kan personaliseren. Maar dat is niet alles - het bevat ook een zwarte stift met een gummetje, zodat je gemakkelijk kunt wissen en opnieuw beginnen wanneer dat nodig is. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen - gebruik gewoon een doekje en je bent klaar! Je ruimte organiseren is gemakkelijker dan ooit tevoren. Geen plakbriefjes, papieren planners of verwoede zoektochten naar verloren documenten meer.

Tot slot over de top 10 beste weekplanners

Heb je de perfecte weekplanner gevonden of ben je nog niet helemaal overtuigd? Als je vragen hebt over onze vergelijking van deze weekplanners stel ze dan gerust. Het kan ook voorkomen dat er geen goede weekplanner voor jou tussen zit. Natuurlijk hopen we dat iedereen blij zal zijn met zijn nieuwe weekplanner maar we weten ook dat smaken verschillen en dat iedereen een iets andere waarde hecht aan bepaalde aspecten. Daarom raden we iedereen altijd aan om de weekplanners voor zichzelf te vergelijken. Jij kunt tenslotte alleen beslissen wat de beste weekplanner voor jou is.

Veelgestelde vragen over de beste weekplanner

Na onze vergelijking is [zb_mp_producttitel1] als beste getest. Deze wordt op de voet gevolgd door [zb_mp_producttitel2] en [zb_mp_producttitel3].

Wij verkopen zelf geen weekplanners maar wij verwijzen je wel door naar de betrouwbare webwinkel waar je de weekplanner kunt kopen. Als je op de button ‘Bekijk de prijs bij bol.com’ klikt, word je doorverwezen naar de webshop van bol.com waar je jouw gekozen weekplanner kunt bemachtigen.

Onze reviews over de weekplanners zijn betrouwbaar. We gaan een checklist af per weekplanner en beoordelen onze top 10 aan de hand van de uitslag hiervan. Hoe beter een weekplanner scoort op de checklist, hoe hoger deze in de top 10 van de beste weekplanners eindigt].

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als er via deze links een product wordt gekocht, ontvangen wij een kleine commissie.

Marion
Marion

Hallo, ik ben Marion, een enthousiaste thuiswerker. Met een passie voor comfort en productiviteit, schrijf ik reviews over producten die alles te maken hebben met het creëren van de ideale werkplek voor thuiswerkers. Als ervaren freelancer begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een comfortabele en efficiënte omgeving te hebben voor een succesvolle werkdag.

Gepubliceerd op: 30 sep. 2022

  1. Kantoorspullen
  2. weekplanner

Inhoudsopgave

Een goede werkplek is van belang voor elke thuiswerker

Thuiswerken is voor de één een droom en voor de ander een nachtmerrie. Ongeacht tot welke groep jij behoort, een goede werkplek thuis is ontzettend belangrijk!