1. kantoorspullen
  2. aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm

aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm meet 25 cm lengte en 68 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm.

Specificaties aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm

Afmetingen

25 cm lengte, 68 cm breedte

Kleur

Groen, Zwart

Materiaal

Kunstleer

Inclusief dekblad

Nee

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm

Met de Aardbeest aardingsmat kun je op een eenvoudige en veilige manier fysiek contact maken met de aarde. Door je blote voeten of lichaam op deze mat te plaatsen, kun je op natuurlijke wijze klachten verminderen en je zelfhelend vermogen verbeteren. De aardingsmat heeft een afmeting van 25 bij 68 centimeter en is ontworpen om jou te helpen de helende kracht van de aarde te benutten. Door het maken van fysiek contact met de aarde of natuurlijk water, stimuleert de aardingsmat het helingsproces in je lichaam. Het bevordert een gezonde balans en kan bijdragen aan het verminderen van diverse klachten. De Aardbeest aardingsmat is gemakkelijk te gebruiken en kan overal mee naartoe worden genomen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt altijd genieten van de voordelen van aarden. Met de Aardbeest aardingsmat kun je optimaal profiteren van de helende kracht van de aarde. Voel de energie door je lichaam stromen en merk hoe je klachten verminderen. Verbeter je gezondheid op een natuurlijke manier met deze handige aardingsmat. Ervaar zelf de voordelen en gun jezelf een betere balans en welzijn.

Veelgestelde vragen over de aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm

De aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm meet 25 cm in de lengte en 68 cm in de breedte.

Deze aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm is verkrijgbaar in het Groen, Zwart.

De aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm is gemaakt van Kunstleer.

De aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm is voorzien van een dekmat: Nee.

De aardbeest aardings mat aardingsmat aarden earthing earthingmat 25*68cm is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers