1. kantoorspullen
  2. Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat

Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat meet 80 cm lengte en 40 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat.

Specificaties Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat

Afmetingen

80 cm lengte, 40 cm breedte

Kleur

Roze

Materiaal

Leer

Inclusief dekblad

Nee

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat

De SOUNIX bureaumat is een must-have accessoire voor uw kantoor of thuiswerkplek. Met een afmeting van 80x40 cm biedt deze dubbelzijdige bureau onderlegger voldoende ruimte om al uw benodigdheden op te plaatsen. Wat deze bureaumat echt uniek maakt, is het gebruik van een speciale mix van plantaardig kurk en hoogwaardig PU-leder. Hierdoor kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw bureau onderlegger gemaakt is van natuurlijke en veilige materialen. Bovendien is dit product ook nog eens milieuvriendelijk, want al onze producten zijn FSC gecertificeerd. De gebruikte kurk wordt op een duurzame manier geoogst, waardoor het een natuurlijke keuze is voor degenen die om de aarde geven. Deze dubbelzijdige bureau onderlegger biedt u niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook de nodige bescherming voor uw bureaublad. De ene kant van de mat is gemaakt van duurzaam PU-leer, dat uw glas- of houten bureaublad beschermt tegen krassen, vlekken, morsen, hitte en slijtage. De andere kant van de mat heeft een zachte textuur van kurk, waardoor u een aangename aanraking van de natuur ervaart tijdens het werken. Kies uit meerdere kleuropties en geniet van de veelzijdigheid en stijl die deze dubbelzijdige bureau onderlegger biedt. Of u nu een professionele uitstraling wilt creëren of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan uw werk.

Veelgestelde vragen over de Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat

De Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat meet 80 cm in de lengte en 40 cm in de breedte.

Deze Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat is verkrijgbaar in het Roze.

De Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat is gemaakt van Leer.

De Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat is voorzien van een dekmat: Nee.

De Sounix Dubbelzijdig Bureau Onderlegger 80x40 CM Dubbelzijdig Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Muismat is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers