1. kantoorspullen
  2. Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat

Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat meet 35 cm lengte en 60 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat.

Specificaties Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat

Afmetingen

35 cm lengte, 60 cm breedte

Kleur

Petrol/grijs

Materiaal

Kunstleer

Inclusief dekblad

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat

Sølmo® Bureaulegger Petroleum is de perfecte toevoeging aan het bureau van uw kind. Met een afmeting van 60x35cm biedt deze bureaulegger voldoende ruimte om te tekenen, schrijven en knutselen. Gemaakt van hoogwaardig PU-leer, voelt deze bureaulegger zacht en soepel aan, waardoor het een comfortabel werkoppervlak biedt voor uw kind. Naast de bureaulegger ontvangt u ook een XXL muismat met een afmeting van 29x21cm. Deze muismat is perfect voor onderweg en biedt uw kind een glad oppervlak om nauwkeurig te kunnen navigeren met de muis. De bureaulegger en muismat hebben een moderne 2-kleuren stijl, waardoor ze een professionele uitstraling geven aan het bureau. De Sølmo® Bureaulegger Petroleum is niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk te reinigen. Dankzij het veegbare materiaal kunt u gemakkelijk vlekken en vuil verwijderen, waardoor de bureaulegger er altijd netjes uitziet. Creëer een georganiseerde en stijlvolle werkruimte voor uw kind met deze duurzame en praktische bureaulegger.

Veelgestelde vragen over de Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat

De Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat meet 35 cm in de lengte en 60 cm in de breedte.

Deze Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat is verkrijgbaar in het Petrol/grijs.

De Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat is gemaakt van Kunstleer.

De Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat is voorzien van een dekmat: .

De Sølmo® Bureaulegger Petroleum, 60x35cm PU-lederen bureaulegger voor kinderen op kantoor, veegbaar met XXL muismat is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers