1. kantoorspullen
  2. ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer

ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer meet 80 cm lengte en 40 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer.

Specificaties ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer

Afmetingen

80 cm lengte, 40 cm breedte

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer

Inclusief dekblad

Nee

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer

Met de ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat in je bezit, kun je genieten van een opgeruimd en georganiseerd bureau. Deze muismat is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en elegant. Met zijn afmetingen van 80x40 cm biedt hij voldoende ruimte om je toetsenbord, muis en andere bureau-accessoires op te plaatsen. Deze onderlegger is gemaakt van hoogwaardig PU leer met stiksels voor een luxe uitstraling. Het anti-slip ontwerp zorgt ervoor dat de muismat stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs tijdens intensief gebruik. Daarnaast biedt het PU leer ook effectieve bescherming voor je bureaublad tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Naast het praktische aspect draagt deze muismat bij aan een gevoel van rust en concentratie tijdens het werken. Het strakke en minimalistische ontwerp creëert een harmonieuze werkomgeving waarin je je volledig kunt focussen en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Kortom, de ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat is een onmisbaar accessoire voor iedereen die waarde hecht aan een georganiseerd bureau en een productieve werksfeer.

Veelgestelde vragen over de ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer

De ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer meet 80 cm in de lengte en 40 cm in de breedte.

Deze ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer is verkrijgbaar in het Zwart.

De ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer is gemaakt van Kunstleer.

De ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer is voorzien van een dekmat: Nee.

De ViveGrace Bureau Onderlegger Muismat Bureaumat 80x40 cm Met Stiksels Anti-Slip PU Leer is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers