1. kantoorspullen
  2. WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40

WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 meet 40 cm lengte en 80 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40.

Specificaties WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40

Afmetingen

40 cm lengte, 80 cm breedte

Kleur

Beige

Materiaal

Kunstleer

Inclusief dekblad

Nee

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40

De WURK Professionele Bureau Onderlegger is een onmisbaar accessoire voor uw bureau. Met zijn kunstleren afwerking en beige kleur geeft deze onderlegger uw werkplek een professionele uitstraling. Niet alleen zorgt de bureau organizer voor een egale ondergrond, maar het biedt ook een handige oplossing voor het werken met uw laptop of toetsenbord. U kunt ze veilig en stabiel op de onderlegger plaatsen, dankzij de antislipfunctie. Deze bureau onderlegger heeft nog een extra functie: het fungeert ook als een muismat voor uw computer. Hierdoor kunt u soepel en nauwkeurig navigeren met uw muis, terwijl uw laptop of toetsenbord stevig op zijn plaats blijft. Bovendien ontvangt u bij aankoop van deze onderlegger een gratis USB-kabel clip. Deze handige clip stelt u in staat om kabels eenvoudig op uw bureau vast te zetten, waardoor u een opgeruimde en georganiseerde werkplek kunt behouden. Met de WURK Professionele Bureau Onderlegger haalt u niet alleen stijl en functionaliteit in huis, maar ook een geavanceerde oplossing voor uw werkplekbehoeften.

Veelgestelde vragen over de WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 meet 40 cm in de lengte en 80 cm in de breedte.

Deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 is verkrijgbaar in het Beige.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 is gemaakt van Kunstleer.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 is voorzien van een dekmat: Nee.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Kunstleer Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip Beige 80x40 is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers