1. kantoorspullen
  2. WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45

WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 meet 45 cm lengte en 90 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45.

Specificaties WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45

Afmetingen

45 cm lengte, 90 cm breedte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Inclusief dekblad

Nee

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45

De WURK Professionele Bureau Onderlegger is niet zomaar een gewone onderlegger. Met zijn transparante design en handige functies is het een absolute must-have voor elke werkplek. Deze onderlegger is niet alleen bedoeld om uw bureau te beschermen tegen krassen en vuil, maar het biedt ook een georganiseerde en nette werkruimte. Met een afmeting van 90x45 cm biedt deze bureau onderlegger voldoende ruimte voor uw toetsenbord, muis en andere benodigdheden. Het transparante materiaal zorgt ervoor dat uw bureau nog steeds zichtbaar is, waardoor het een moderne en stijlvolle uitstraling behoudt. Daarnaast wordt deze onderlegger geleverd met een handige kabelclip, waarmee u uw kabels netjes kunt organiseren en voorkomt dat ze in de war raken. Naast het beschermen van uw bureau en het organiseren van uw kabels, heeft deze bureau onderlegger ook nog andere handige functies. Het oppervlak van de onderlegger is voorzien van een antislip laag, zodat uw toetsenbord en muis stevig op hun plaats blijven. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor u altijd een frisse en schone werkruimte heeft. Kortom, de WURK Professionele Bureau Onderlegger is niet alleen een praktisch accessoire voor uw werkplek, maar het voegt ook een vleugje stijl en professionaliteit toe. Bescherm uw bureau, organiseer uw kabels en geniet van een georganiseerde en net.

Veelgestelde vragen over de WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 meet 45 cm in de lengte en 90 cm in de breedte.

Deze WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 is verkrijgbaar in het Transparant.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 is gemaakt van PVC.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 is voorzien van een dekmat: Nee.

De WURK Professionele Bureau Onderlegger Transparant Bureau Organizer Inclusief Kabel Clip 90x45 is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers