1. kantoorspullen
  2. Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat

Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat

5/5

Als je vanuit huis aan het werk kan is het verstandig om een ruimte in te richten als thuiskantoor met daarin de juiste kantoorartikelen. Een bureau onderlegger beschermt je bureau tegen onder andere krassen. Deze Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat meet 40 cm lengte en 80 cm breedte. Is dat passend voor jouw thuiswerkplek? Bekijk nog meer specificaties van deze Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat.

Specificaties Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat

Afmetingen

40 cm lengte, 80 cm breedte

Kleur

Bladeren - Jungle

Materiaal

Rubber | Textiel

Inclusief dekblad

Ja

Anti-slip

Ja

Omschrijving van de Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat

De muismat XXL is niet zomaar een gewone muismat. Met zijn afmetingen van 80x40 cm biedt hij meer dan genoeg ruimte om jouw muis vrij te bewegen, zonder dat hij van de muismat afglijdt. Of je nu aan het werk bent of aan het gamen, met deze muismat hoef je je geen zorgen meer te maken dat je mousepad te klein is. Maar deze muismat is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens geweldig uit! Met zijn prachtige jungle bladeren en tropische planten design haal je een stukje natuur op je bureau. Het brengt een ontspannen en inspirerende sfeer in je werkomgeving. Daarnaast is de muismat gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en zorgt voor een soepele beweging van je muis. Dus zeg maar vaarwel tegen die kleine, saaie muismat en verwelkom de muismat XXL op je bureau. Met zijn ruime formaat en stijlvolle design brengt hij niet alleen comfort, maar ook een vleugje natuur in je werkdag. Waar wacht je nog op? Bestel nu de muismat XXL en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over de Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat

De Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat meet 40 cm in de lengte en 80 cm in de breedte.

Deze Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat is verkrijgbaar in het Bladeren - Jungle.

De Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat is gemaakt van Rubber | Textiel.

De Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat is voorzien van een dekmat: Ja.

De Muismat XXL Bureau onderlegger Bureau mat Jungle Bladeren Tropisch Planten Natuur 80x40 cm XXL muismat is anti-slip: Ja.

Bekijk ook andere bureau onderleggers